Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

World Economic Forum – hvem er de, hva vil de, hvilken påvirkningskraft har de?

29. november // 18:00 - 22:00

200,00
Wooden human figure holding globe planet Earth, world economic crisis
Foredrag med Pål Steigan
“…..we are penetrating the parliaments of the world”
“……in 2030 you will own nothing and be happy”

Dette er sitater fra World Economic Forums mange budskap til verden. WEF støttes av en rekke av de største selskapene og de rikeste menneskene i verden. De samler unge, fremadstormende verdensmennesker i sitt “Young Global Leaders Initiative” som er et globalt makt-nettverk. Og de har et såkalt strategisk samarbeid med FN for å arbeide frem bærekraftmålene til Agenda 2030.

Det fremstår som stadig tydeligere at WEF bla gjennom tette bånd til nasjonale demokratier og stor grad av kontroll med WHO har fremmet sine agendaer under Covid de siste snart 3 år. Skal vi bare sitte stille og se på at den globale eliten som WEF representerer fremmer sine agendaer? Eller er det på tide for oss alle å sette oss bedre inn i hva som egentlig foregår – og stille kritiske spørsmål?

Pål Steigan har brukt mye tid på å sette seg inn i hva WEF representerer og gir oss her en grundig gjennomgang av temaet.

Vi anbefaler og oppfordrer til å bestille og betale for billett her på nettsiden. Det vil også være mulig å kjøpe billett i døren på Gaffel&Karaffel. Vi aksepterer både kontanter, Vipps og betaling til bankkonto.

Program

18:00 World Economic Forum – hvilke mennesker og organisasjoner er involvert og hvilke målsetninger jobber de for?

19:00 Pause/bar/mingling

19:30 World Economic Forum – hvilken rolle spiller WEF i den verden vi ser i dag med covid-situasjonen, energipriser, klimasaken, inflasjon, renter, finansmarkeder, krig i Ukraina, sensur osv.

20:30 Pause/bar

20:45 Spørsmål og diskusjon med salen

22:00 Slutt

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Inngang
World Economic Forum - hvem er de, hva vil de, hvilken påvirkningskraft har de?
200,00

Detaljer

Dato:
29. november
Tid
18:00 - 22:00
Kostnad:
200,00

Arrangør

Binders Initiativet
E-post:
post@binders.info
View Arrangør Website

Sted

Gaffel & Karaffel
Øvre Holmegate 20
Stavanger, 4006 Norge
+ Google-kart
View Sted Website