Hovedstrømsmediene har fått med seg den siste Pfizerskandalen - BRA!

Publisert 08/11/2021 - kl. 12:45 CET

Forfatter: Kjetil Tveit

Dagbladet om Pfizer-skandalen: «Sjokkerende opplysninger om dataforfalskning og dårlig pasientsikkerhet under utprøving av Pfizer-vaksinen slår ned som ei bombe i forskningsverden.»

Mange har lurt på hvorfor alle vaksineskadene vi ser i dag, ikke viste seg noe særlig i studiene.

Dagbladet om Pfizer-skandalen:

«Sjokkerende opplysninger om dataforfalskning og dårlig pasientsikkerhet under utprøving av Pfizer-vaksinen slår ned som ei bombe i forskningsverden.» (1)

Dagbladet refererer til artikkelen i det anerkjente medisinske tidsskriftet British Medical Journal (BMJ) som ble publisert den andre november (2).

Saken dreier seg om blant annet ren forfalskning i innhenting av opplysninger som gjelder bivirkninger av vaksinen! 

En varsler forteller at andre som forsøker å si fra blir forfulgt av ledelsen.

Videre skriver Dagbladet:

«Gullstandarden innen forskning er at en studie er en såkalt randomisert, dobbeltblind kontrollstudie», ifølge Store norske leksikon.

At studien er dobbeltblind, innebærer at verken forsøkspersonene selv eller studiepersonellet skal få vite hvem som blir gitt narremedisin (placebo) eller hvem som får ekte vare, i dette tilfellet Pfizer-vaksinen.

Varsleren, Brook Jackson, forteller om en praksis ved de tre vaksineforsøksstedene som også innebar risiko for at forsøkspersonene ble «ublindet».

I studien hadde de ikke alltid «kapasitet» til å samle inn positive svar på symptomatiske (covid-19).

Jeg tenker at når vi samtidig nå vet at studien ble ublindet underveis, så kan de teoretisk ha «valgt» å ha «kapasitetsmangelen» i innhenting av positive prøvesvar knyttet til de som hadde vaksinert seg, men ikke uvaksinerte, og dermed få en bias i favør av medisinen, som jo kanskje var bestillingen fra Pfizer.

Medarbeideren forsøkte gjentatte ganger å varsle ledelsen, men ingen gjorde noe med det. Det endte med at hun fikk sparken. Hun har også fortalt til BMJ at hun har kontaktet det offentlige amerikanske Food and Drug Administration (FDA) om saken, men heller ikke de tok saken videre.

Men at vaksinen hadde effekt mot smittespredning målt med PCR-test har Pfizer heller aldri hevdet, de har bare unngått å prate om det. Det er massemediene som sier dette - uten dekning i forskningen.

Som kjent har de heller aldri vist i gullstandard forskning at vaksinen har effekt mot dødelighet, innleggelser på sykehus, eller i respirator, selv om det er disse endepunktene vi selvsagt er ute etter. Kun symptomlindring er bevist. Denne «maskeringen» av sykdom er kanskje også årsaken til at mange nå tror at de vaksinerte smitter mer enn andre, og ikke mindre.

Det å selge en medisin, som ikke virker, er en ting. Det er umoralsk å selge kvakksalve gjennom korrupte ekspertråd, og korupte/uvitende politikere. Det som er enda mer alvorlig er å skjule bivirkninger eller dødsfall som vi nå har erfart, er enorme sammenlignet med registrerte data fra andre vaksiner.

Selv med bias i datasamling også i det offentlige, relatert til bl.a. overarbeidede leger som ikke kan ta seg tid, er det registrert rekordhøye dødstall i utrullingen av genterapien vi i dag sprøyter oss med som et tvangs-solidarisk løft, med trussel om sinte ordførere på jakt etter deg, fysisk merking av ansatte på sykehjem som skiller «oss» fra «dem», og frarøving av sosialt samvær/jobb - med Pfizerpasset - til de som ikke adlyder seriekriminelle med absurd, og farlig medisin. 

Det norske «toppen av isfjellet» sier hittil 217 vaksine-relaterte dødsfall i følge FHI sine lister, og tusenvis av bivirkninger som de ikke har «kapasitet» til å gå gjennom i legemiddelverket. Nå kan ikke lenger Steinar Madsen si at det bare er innbilning eller noe. De har jukset. 

Nå vet vi at de har skjult helsedata under utprøvingen også denne gang, slik som alltid før som vist i denne NRK-artikkelen fra 2009, hvor Pfizer måtte betale 14 milliarder kroner for forskningsjuks som førte til farlige medisiner på markedet (3). Problemet med dagens bedrag er at alt er på steroider. Dette har skjedd  fordi vi aldri tok oppgjørene etterhvert. For eksempel Pandemrix-skandalen, med dagens sittende helsetopper sterkt involvert. Ingen av dem måtte gå den gang.

I 2019 fulgte jeg med på rettssaken i Oklahoma mot en av våre andre folkehelter, Johnson & Johnson, som måtte betale 6 milliarder kroner til delstaten for å ha løyet om at deres opioidpreparater ikke var vanedannende, samt å ha startet en falsk grasrotbevegelse som het American Pain Society, som skulle lage behov for mer opioider og dermed skape opioidskandalen. Våren 2020 innrømte de etter 20 år med protester fra «farlige konspirasjonsteoretikere», at de hadde hatt asbest i talkumet som man pudrer bleiesår på barn med likevel, og lovet å slutte med dette.

En annen sak som BMJ-varsleren i Dagbladet-artikkelen påpekte var mangel på oppfølging av skadde deltakere i vaksinestudiene. Dette kan vi se vitnemål fra, også i denne amerikanske senatshøringen, med noen av studiedeltakerne som kan fortelle at det bare var et fåtall avkrysninger som var standard alternativ ved bivirkninger (4).

Et eksempel var en 14 år gammel jente som satt i rullestol under høringen - en frivillig deltaker i solidaritetsprosjektet. Hun blir nå matet med sonde gjennom nesen. Det fantes ingen kategori for hverken rullestol eller sonde, så hun er registrert med fordøyelsesproblemer etter vaksineringen. 

En annen frivillig kunne fortelle at hun hadde tatt opp lån på huset for å dekke medisinske kostnader for de alvorlige nevrologiske skadene hun hadde blitt påført av legemiddelgiganten.

En tredje - en far - klarte ikke å slutte å gråte da han viste bilde av kisten til sin avdøde sønn som drømte om å tjenestegjøre i militæret, men måtte ta sprøyten først, og døde rett etterpå. Ingen av dem hørte noe fra hverken Pfizer eller offisielle helsemyndigheter. Ikke en eneste dollar for tørt og svie, etter å ha meldt seg frivillig. Og ikke en eneste beklagelse.

BMJ er et av verdens mest siterte medisinske tidsskrifter. Det er disse som fagfellevurderer og publiserer vitenskapelig forskning. Både de, og selveste Lancet har hatt store problemer med korrupsjon under pandemihåndteringen, og føler seg bundet på hender og føtter i hva de for lov til å publisere.

Sjefsredaktøren tok dette alvorlige problemet opp i denne artikkelen - som jeg har oversatt til norsk (5) - allerede i november 2020, hvor han beskrev det han kalte det medisinsk-politiske kompleks. Han skrev at ekspertrådene er korrupte, mediene er korrupte, og politikerne er korrupte, og folk dør på grunn av dette. Dette er rett fra hestens munn.

Nå har vi fått med oss deler av hovedstrøms-mediene, med Dagbladet, samt flere som har begynt å skrive om svært alvorlige bivirkninger, og en økt dødelighet etter vaksineringen.

Jeg begynner å øyne håp om at vi kan avvikle det ufrivillige medisinske overformynderiet umiddelbart, og la dette stå som en skamplett i historien, som den mest globale og omfattende desinformasjons-kampanjen vi har sett, med elementer fra medisinsk eksperimentering som er av typen Nürnberg.

Vi er ikke i mål, men ting har løsnet litt. Alle små protester betyr mye. Ikke vaksiner deres barn. Det er ikke de falskeste av de falske som skal bestemme hva våre barn skal putte inn i kroppen sin.

Referanser:

1) Avslører rystende Pfizer-skandale 

2) Covid-19: Reasearcher blows whistle on data integrity issues in Pfizer's vaccine trial

3) Pfizer må betale 14 milliarder

4) Senator Johnsons Expert Panel On Federal Vaccine Mandates and Vaccine Injuries 

5) Når penger og politikk styrer den medisinske vitenskapen: Resultatet rammer folkehelsen i form av dårlige råd og dårlige medisiner. 

 

Støtt oss

Alle bidrag mottas med takk. Kontooverføring:

Bankkontonr: 9497.06.16939

Vipps: 730465

Likesinnede

Savner du å møte likesinnede i ditt nærmiljø? Det er mange som deler dine tanker og verdier. Finn trygghet sammen med andre.

Send en epost og merk med hvor du bor, så vil en som er fra eller rundt din kommune ta kontakt.

Andre artikler

Hvem har rappet den siste hjernecellen i NRK? - 28/01/2022 - kl. 08:14 CET

Hvorfor politikere, myndighetspersoner og journalister ikke forstår hva de gjør med samfunnet - 26/01/2022 - kl. 10:02 CET

Pest eller kolera – Hvordan vil du at passet skal fungere? - 16/01/2022 - kl. 13:21 CET

Hvem skal stå til ansvar? - 15/01/2022 - kl. 09:38 CET

Tobakkindustrien og Farmasøytindustrien er samme ulla - 13/01/2022 - kl. 08:01 CET

Det er vårt forhold til angst som er utfordringen - ikke koronapass - 12/01/2022 - kl. 16:23 CET

Frekkheten, medisinen og passet - 11/01/2022 - kl. 16:04 CET

Good bye Facebook - 09/01/2022 - kl. 18:52 CET

FHI har ingen ting de skulle sagt - og de innrømmer det egentlig selv - 08/01/2022 - kl. 11:00 CET

Døende COVID-19-pasient restituert etter at retten beordret et sykehuset til å gi ivermectin - 06/01/2022 - kl. 16:19 CET

Kan heller ikke sjefanalytikere få analysere situasjonen lenger uten å bli kansellert? - 05/01/2022 - kl. 18:44 CET

Flere land fraråder trådløs teknologi i barnehager og skoler - 04/01/2022 - kl. 14:44 CET

No heart feelings? - 22/12/2021 - kl. 18:06 CET

Spike-protein sykdom: Oppstår det en allergisk reaksjon den 8. dagen? - 20/12/2021 - kl. 11:16 CET

BindersInitiativet i 3SM Podden - 20/12/2021 - kl. 07:22 CET

Er tiden inne til å bygge lokale samfunn? - 19/12/2021 - kl. 12:07 CET

Ekkoet i elfenbenstårnet - 19/12/2021 - kl. 08:50 CET

Et innlegg fra hofta: En advarsel som burde ropes fra alle hustak! - 14/12/2021 - kl. 11:10 CET

Den verste smitten - 14/12/2021 - kl. 09:38 CET

Hvorfor Covid er iscenesatt av en liten gruppe maktmennesker, og folk flest ikke ser hva som skjer - 11/12/2021 - kl. 06:30 CET

Hva løser koronapasset, Stavanger Aftenblad? - 10/12/2021 - kl. 09:22 CET

TVANGSPASS FOR Å TA MEDISIN SOM IKKE VIRKER? - 09/12/2021 - kl. 07:39 CET

Presteparasitt blandt konfirmanter - en gave til kommunikasjonsekspertene - 08/12/2021 - kl. 07:05 CET

Er Dr. Anthony Fauci den gullstandarden norsk helsepolitikk strekker seg etter? - 04/12/2021 - kl. 09:31 CET

Oppskrift på å få saken "NEI til koronapass" inn i kommunestyret - 03/12/2021 - kl. 18:39 CET

Fem måter å manipulere deg til å ta Covid-vaksinen på - 01/12/2021 - kl. 09:31 CET

Jeg tror på et samfunn med like muligheter for alle, uansett medisinske valg - 01/12/2021 - kl. 08:46 CET

Fortsett å si ifra! Det må flere stemmer til for å bryte den potensielle massehypnosen - 29/11/2021 - kl. 10:14 CET

PFIZERS DOBBELTMORAL - 29/11/2021 - kl. 08:39 CET

Er vi byttedyr i en sofistikert  “Revejakt”? - 26/11/2021 - kl. 20:52 CET

Absurditeten i å forhindre en katastrofe – frykt i krigstyper - 25/11/2021 - kl. 11:28 CET

Martine Barneklær A/S frifunnet for brudd på smittevernreglene - 24/11/2021 - kl. 13:33 CET

Samfunnsnødvendigheter og misbruk av monopolmakt. Takk, Elvia! - 24/11/2021 - kl. 08:11 CET

Hvem er vi? - 21/11/2021 - kl. 18:23 CET

Koronapasset kan nå tas i bruk - men hva skal det egentlig brukes til? - 20/11/2021 - kl. 14:33 CET

Hvorfor tar dere ikke oss el-overfølsomme med på råd når dere skal bestemme vår skjebne? - 19/11/2021 - kl. 13:37 CET

Hvem Eier Verden? - 19/11/2021 - kl. 08:19 CET

Smittevernstaten 2.0 – Det handler om demokratiet - 17/11/2021 - kl. 14:30 CET

Frykt er et bevisst politisk våpen - heksejakt er ikke noe nytt fenomen - 13/11/2021 - kl. 12:23 CET

Har vi plutselig fått en hensynsløs gangster til ordfører i byen? - 12/11/2021 - kl. 13:12 CET

Den som Pfizker lyver - 11/11/2021 - kl. 08:41 CET

SOS fra Australia - 09/11/2021 - kl. 11:16 CET

Når frykt styrer - hva skjer da med de grunnleggende rettighetene vi tar for gitt? - 05/11/2021 - kl. 14:11 CET

Er nyheten fortsatt en nyhet når den blir «dyttet» av atferdsforskere?  - 04/11/2021 - kl. 17:47 CET

Bindersinitiativet sender åpent brev til statsrådene - vaksinering av barn og unge må stanse! - 02/11/2021 - kl. 13:44 CET

Ny pressekonferanse i EU-parlamentet om falsk agenda og at ingen av lovnadene var sanne - 01/11/2021 - kl. 17:32 CET

Psykopatenes diktatur - 31/10/2021 - kl. 15:50 CET

Støtt garantistene for vårt opplyste demokrati mens vi har dem - 28/10/2021 - kl. 11:11 CET

Økt dødelighet i EU til tross for massevaksinasjon - 26/10/2021 - kl. 12:36 CET

EU parlamentet reiser spørsmål ved vaksinekrav-agendaen - 25/10/2021 - kl. 12:39 CET

Norsk strålevern i et vakuum? - 22/10/2021 - kl. 10:29 CET

Hverdagsaktiviteter vil ikke være tilgjengelige for de uvaksinerte, sier Jacinda Ardern - 21/10/2021 - kl. 13:28 CET

Facebook vil skape parallelle virkeligheter og skifte navn - 20/10/2021 - kl. 08:13 CET

Globalt angrep på ytringsfrihet - 19/10/2021 - kl. 10:45 CET

Konspirasjonsteorier, konspirasjonspraksis og pressens rolle - 16/10/2021 - kl. 11:58 CET

Vitne forteller om hjertestans på en 13 år gammel frisk jente - 15/10/2021 - kl. 07:57 CET

WEF former verden i sitt bilde på bekostning av demokratiet - 12/10/2021 - kl. 16:12 CET

Danmark, Sverige, Finland og Island stopper Moderna vaksine. Hva gjør Norge? - 11/10/2021 - kl. 17:44 CET

Ytringsfrihet på norsk - 09/10/2021 - kl. 13:36 CET

Absurditetene kommer så gradvis - 08/10/2021 - kl. 08:24 CET

Busstur til Norge endte i retten - 06/10/2021 - kl. 09:10 CET

Ny studie - Israel på topp igjen - trendlinjen mellom land: «flinkest» er «verst» - 05/10/2021 - kl. 12:01 CET

Australske NSW delstatsminister Gladys Berejiklian går av - 04/10/2021 - kl. 17:10 CET

Borgerplikt, frivillighet og trusler - 02/10/2021 - kl. 15:08 CET

Hvorfor har Helsedirektoratet fjernet sanntid-systemet Klinisk relevant? - 30/09/2021 - kl. 09:58 CET

Over 3000 leger og forskere signerer en erklæring; forbrytelser mot menneskeheten - 29/09/2021 - kl. 19:20 CET

Forholdsmessighet i koronaens tid? - 28/09/2021 - kl. 15:53 CET

Hjernevasket og detaljstyrt i halvannet år - 28/09/2021 - kl. 14:26 CET

Jeg feirer jeg også! - 27/09/2021 - kl. 13:58 CET

Umenneskelig vaksinepress - 27/09/2021 - kl. 12:36 CET

Erfaring fra en ambulansesjåfør i frontlinjen - 27/09/2021 - kl. 12:16 CET

Følte seg presset til å ta koronavaksine – så fikk hun hjertebetennelse - 26/09/2021 - kl. 11:04 CET

Travel natt for politiet - 26/09/2021 - kl. 10:56 CET

Gjenåpning - hva er det vi egentlig feirer? - 25/09/2021 - kl. 18:22 CET

Helsesjefen i Haugesund bruker hersketeknikker for å sette befolkningen under vaksinepress - 24/09/2021 - kl. 10:43 CET

Er helsemyndighetene tydelige på at vaksinen er valgfri? - 23/09/2021 - kl. 08:03 CET

Saklig vaksineinfo fra lokalavisen Solabladet - 20/09/2021 - kl. 13:50 CET

FHI's «anbefaling» 12-15 år - 18/09/2021 - kl. 19:06 CET

Har skolehelsetjenesten blod på hendene disse ukene? - 18/09/2021 - kl. 18:32 CET

Tegningen er fra året jeg ble født - 18/09/2021 - kl. 17:19 CET

NRK antyder: hjertemuskelbetennelse er et kult solidaritetsprosjekt - 17/09/2021 - kl. 15:43 CET